Ποιοί είμαστε

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας από το 2007. Ειδικευόμαστε σε εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού και πυρανίχνευσης καθώς και καμερών ασφαλείας τα οποία συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τεχνικά και μετά την ολοκλήρωση του εκάστοτε έργου που αναλαμβάνουμε.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη και πολύπλευρη τεχνογνωσία μας στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και χάρη στο ικανό και εξειδικευμένο προσωπικό μας, ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς για άριστη ποιότητα και ταχεία ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνουμε.

Company Image

Φιλοσοφία & Στόχοι

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ικανοποιώντας την ανάγκη για έναν ασφαλή χώρο, μέσα από την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και αυτοματισμών.

Η XY Systems επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέα πεδία, διευρύνοντας το φάσμα προσφερόμενων υπηρεσιών. Η ανάγκη απλοποίησης της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου είναι πιο αναγκαία από ποτέ, για το λόγο αυτό η έννοια του οικιακού αυτοματισμού έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας.

Στόχος της XY Systems είναι να μετατρέψει τους οικιακούς αυτοματισμούς “Smart Home” , σε μια προσιτή πολυτέλεια για τους πελάτες της.

Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα στην Αγία Παρασκευή να γνωριστούμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας και που θα σας προσφέρουν το επίπεδο ασφάλειας που επιθυμείτε.